10 Kasım 2012 Cumartesi

Şüşütown'a Girişimcilik Ödülü :)



Beceremediğim girizgahları genellikle girizgahları beceremiyorum diye başlamayı çok seviyorum. Bir de canım ciğerim 'Şüşütown'ı :)

Yakınlarda 1. yaşını kutladığımız Şüşütown, 477 günlükken Global Üniversiteli Girişimci Yarışması Sosyal Etki Kategori'sinde birinci oldu! 



Öncelikle fotoğraf makinamı evde unuttuğum için fotoğrafları annem telefonumdan çekmek zorunda kaldı. Olsun, mühim olan heyecanı paylaşmak değil mi? :)

Global üniversiteli girişimci yarışmasına annemin normal üzeri ricası üzerine başvuru süresinin son gecesinde başvurdum. Başvuru formunu öylesine doldurduğum için, finale kaldığımı ve jüriye sunum yapacağımı öğrendiğim zaman çok şaşırdım :) Sunum günü de sınavım vardı, okuldan çıktım son finalist olarak sunuma yetiştim. Sunuma gelip diğer finalist arkadaşları görünce olayın ciddiyetine vardım diyebilirim. Ben okula salaş bir kılıkta gitmiş, sınavdan çıkmış perişan bir haldeyken diğer arkadaşlar takım elbiseli gayet havalılardı. Ki jüri zaten başlı başına inanılmaz isimlerdi. Zaten tek kız finalist olduğumu da öğrenince sunuma girerken sıfır umutluydum. Velhasıl sunum pek zor olmadı, malum olanı anlattım. Güle eğlene bitiverdi , juri de takım elbiseli erkekler arasında bir Şüşü görünce mutlu oldu bence! :)



Sanırım sonrasında tüm finalistler ödül gecesini beklemiştir, ben de heyecanlıydım açıkcası. Ödül gecesi önce pek değerli isimlerle tanıştığım kısa bir koktely ile başladı. Bu durum olayın en samimi yeri sayılabilir belki de :) Sonra Akbank Genel Müdürü Hakan Binbaşgil, Vodafone İcra Kurulu Başkanı Serpil Timuray ve Pegasus ve TOBB Girişimci Kurulu Başkanı Ali Sabancı kısa ve hoş konuşmalarını yaptılar. Özellikle Ali Sabancı'nın esprilerine çok güldük. Ve kendisinin kadın girişimcilerin azlığından yakınması inanılmaz hoşuma gitti. 



Ödüller sırayla açıklanmaya başladı, inanılmaz başarılı arkadaşlar da farklı kategorilerde birinci oldular. Hepsiyle yarışma vesilesiyle tanıştığım için ayrıca da mutlu oldum. Böyle başarılı insanlarla muhabbet etmek gerçekten ilham veriyor. 

Eralp Erat Vodafone Özel Mobil Internet, Anıl Yılmaz İnovasyon ve Buğra Pekuslu, Geleceği Gören Girişimci kategorilerinin birincisi oldular. Ayrıca Batuhan Yılmaz Türkiye'yi yurtdışında temsil edecek birincimiz oldu. Dualarımız kendisiyle :)





Kategorilerin sonunda müzik yükselirken sunucumuz 'Sosyal Etki kategori birincisi' dedi ve Şüheda Aydın. Nasıl sevindirik oldum, o nasıl heyecan anlatamam. Aklımdan geçense ay bu topukluyla sahneye yürürken takılıp düşmem inşallah :)



Sponsorların ödülleri, fotoğraf çekimi, basınla röportaj derken gece bitti. Böyle basit geçtiğime bakmayın, hepsi ayrı bir duygu, ayrı bir heyecandı. 





Şimdilik basında çıkan bazı haberlerden,

Yeni Şafak;

Hürriyet;





 Bu da kısacık bir video, annemden ancak bu çekim performansı idare edelim :) Şaka bir yana canım anneme her şey için teşekkürler! 



Aileme, arkadaşlarıma, takipçilerim ve müşterilerime çok çok çoook teşekkür ederim!







Fotoğrafların izinsiz kullanılması yasaktır. 


6 yorum:

  1. Çok tebrik ederim, harika bir haber. Senin adına onur duydum, nice başarılara.

    YanıtlaSil
  2. tebrikler,Allah başarınızı daim etsin inşallah:)

    YanıtlaSil
  3. gercekten gurur duyulacak bir ise imza attin.cok tebrik ediyorum

    YanıtlaSil
  4. başarılarının devamını dilerim genç üniversiteli girişimcii=)

    esra betül

    YanıtlaSil
  5. çok güzel bir olay olmuş adınıza, tebrik ederim :)

    YanıtlaSil
  6. Sahnedeki grup fotosuna hayran kaldim yolunuz her daim acik olsun ...

    YanıtlaSil