6 Mart 2013 Çarşamba

Şüşütown Süleyman Demirel Üniversitesi'nde!

Herkese merhaba! Keyifler iyi inşallah :) 

Ben çok heyecanlıyım. Nedeni yine bir 'ilk' yaşayacak olmam. İlkleri yaşamayı kim sevmez, ilk kez yapılan her anı bambaşka duygulaya sürüklüyor beni. Hayalleri sormayın zaten, fena :)

Yeni sezon çalışmaları son sürat devam ederken, İstanbuldan uçuyoruuum :)

Isparta'ya Süleyman Demirel Üniversitesi'ne davetliyim. 

8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinliklerinde, Türkiye'de Kadın Sorunları ve Çözüm Önerisi Olarak Kadın Girişimciliği panelinde konuşmacılardan biri olacağım. Bu sefer yaşayacağım ilk fazlasıyla akademik. :) Heyecanın seviyelerini kıyaslamak olmaz, her ilk başka bir heyecan. 

Bu vesileyle 8 Mart 2013 Cuma günü Isparta'da Süleyman Demirel Üniversitesi'nde olacağım. Müsait olacak herkesi özellikle üniversite öğrencilerini bekliyorum! :)

Duanızı eksik etmeyin :)


Etkinlik, Panel ve Konuşmacı detayları fotoğrafta yer alıyor;






3 yorum:

  1. nihal
    tebrikler gerçekten genç yaşta bu başarı. Rabbim yolunu açık etsin. 30 yaşındayım ama senin tarzını ve şallarını takip ediyorum henüz alamadım ama sitenin bakım aşaması biter bitmez alım yapacam :).

    YanıtlaSil
  2. tebrik ederim geçen yıl mezun olduğum üniversiteme gidiyormuşsun.. Ah keşke ben de gidebilsem... Anılarım canlandı gözümde şimdi

    YanıtlaSil
  3. başarılar dilerim eminim güzel bir konuşma ile alının akı ile bu konuşmayı da başarırsın :) senin başarıların beni çok mutlu ediyor Allah daim eylesin Allah yolunu açsın bahtın hep güzel olsun

    YanıtlaSil