11 Mart 2013 Pazartesi

Minikler Gülerken :)

Okul, iş, güç, telaş derken miniklerimizi unuttum mu sandınız? :)

Tabiiii ki hayır! :)


Miniklerimizi hatırlamayanlar bu yazıya tıklayabilirler. 

Miniklerin kırtasiye malzemeleri, kitap, mont, ayakkabı, atkı, bere gibi acil ihtiyaçları hep birlikte karşılamaya çalıştık. Dediğim gibi ilk ailemin kapısını çaldım; annem Ayşegül Aydın atkı-bereleri, babam Bekir Aydın'dan da çocuklara göre botları temin etmelerini istedim. Böylece atkı bereler Şay Triko'dan, botlar ise Aydi Ayakkabı'dan olmuş oldu :) 

Bunun dışında canım arkadaşlarım ve ailem de yardımlar konusunda bizi geri çevirmedi. Özellikle teyzemin çocuklara özel çantaları onları çok sevindirmiş :) 

Bunun yanı sıra miniklerin montlara da çok ihtiyacı vardı, ve Acar Kids'in değerli sahibi Zeki Acar bizleri kırmadı. Yardımları için kendilerine de çok teşekkür ederiz! :) 

Ve tabii ki sizlerden gelen yardımlar! Ben bu kadar yardımcı olacağınızı bilsem herşeyi sizden isterdim :p Yardımcı olmak isteyenlere atölyemin adresini vermiştim, her gün birkaç tane kargo geldi. Her biri beni bir kezse minikleri bin kez havalara uçurmuştur eminim! :)

Yardımlarımız Ocak ayında miniklerimize ulaştı, böylece Erzurumun soğuğundan korunmuş oldular :)
Kargolar böyle koli koli, çuval çuval gitti çok şükür :)







Ve işte böyle miniklere kavuştu! :)



















Miniklerin gözlerinin içi gülen tatlı fotoğraflarını görünce evde ailecek hepimiz duygulandık, hele şüheda abla diye çizdikleri o resimler beni benden aldı. Anlatırken bile ağlayasım geliyor bir sulu göz olarak. Tam yemelik değiller mi! :)

Yardım bitti mi? Hayır yardımlar bitmesin! :) Hala yardım etmek isteyen dostlar susutownsal@gmail.com adresine mail atabilirler.




Seda öğretmen miniklerin fotoğraflarını yayınlamama izin verdiği için yayınlıyorum. Lütfen dikkat edelim :)





Fotoğrafları izinsiz yayınlamak yasaktır.



5 yorum:

  1. ne kadar güzel bir iş olmuş:)nasıl mutlular kimbilir.

    YanıtlaSil
  2. ben de bloğumda böyle bir proje başlatmıştım ve çok şükür harika sonuçlar aldık. bakmak isterseniz: http://minik-atolyem.blogspot.com//search/label/etkinlik
    tebrik ediyorum sizi de böyle işler yapanları gördükçe; çok mutlu oluyorum. ve bir şeylere vesile olabilirsek ne mutlu bizlere. sevgiler :)

    YanıtlaSil
  3. çocukların yüzündeki o sevinci görmek zaten dünyaya bedel.tebrik ederim sizi.Allah razı olsun.

    YanıtlaSil
  4. Çok iyi bir iş çıkartmışsınız.. Yardım elini uzatan herkesten ve vesile olduğunuz için Allah sizden razı olsun. Bir elin verdiğini diğeri görmeyecek deniliyor ama toplumda duyarlılık oluşturmak ve yardıma teşvik etmek adına açıkça da yapılmalı bazen.. Keşke herkes üzerine düşeni yapsa, ailesi,arkadaşları ve tanıdıklarına yardım etse, o zaman hiç yoksul insan kalmazdı... Allah herkesin yar ve yardımcısı olsun inşallah ...

    YanıtlaSil
  5. Tüm çocuklar hep gülsün...

    YanıtlaSil