2 Temmuz 2012 Pazartesi

Geleneksel Şüşütown Buluşması vol1'den :)



Eveeeet, işte Geleneksel Şüşütown Buluşması vol1 biir sürü fotoyla karşınızda! :)
Şüşütown Buluşmasına gelip de tatlı anları tekrar anımsamak isteyen, gelemeyip de anı fotoğraflarla yaşamak isteyenler için biraz geciken bir post oldu sanırım. Ama, o günün koşturmacası ve özellikle heyecanı kendi fotoğraf makinamı bir masa üzerinde unutmama neden olmuş. Kimse de aaa burda makina var iki fotoğraf çekeyim dememiş, dolayısıyla benim makinamda hiç fotoğraf yoktu! :) 
Ben de mecburiyetten o gün fotoğraf çeken misafirlerimden fotoğraf bekledim; e bir de itiraf edeyim yorulmuştum, beklerken dinlenmek iyi oldu :)

Geleneksel Şüşütown Buluşması vol1 için davetiye hazırladım, ama bastırmak yerine online davet etmeyi tercih ettim. Yine de dayanamadım matbaacıma rica ettim, o da beni kırmadı ve hatıra saklayabilmem için bana hazırladığım davetiyelerden bir iki tane bastı :)





Geleneksel Şüşütown Buluşması vol1 için misafirlerime minik süprizler hazırladım :) 
Minik pembe kutulu poşetlerin hepsinde birer şüşütown yaka, şüşütown kurabiyesi ve şüşütown %25 indirim çeki bulunuyordu. Bir de nacizane kartivitim :)


Yakaların hazırlanma aşamasından bir kare :) Hepsi elimden geçti! :)



Şüşütown İndirim Çeki ilk kez Geleneksel Şüşütown Buluşması vol1 içindi. İndirim Kodunu söyleyen indirimi kapar, e bütün misafirlerim de birer indirim çekini kaptı :)

Ve Tuğba Saruhan arkadaşımızın şüşütown için özel hazırladığı kurabiyeler;
Hem leziz hem hoş kurabiyeler için kendisine burdan ulaşabilirsiniz, TIKLAYINIZ


Ve işte bunlar da size söz verdiğim, kendi ellerimle hazırladığım ikram kurabiyelerim :)
Tabii tek başıma onca kurabiyeyi yapmam imkansızdı, canlarım gönül ve ümran bana yardım ettiler ki misafirlerimiz taze kurabiyelerini yiyebilsinler :)



Geleneksel Şüşütown Buluşması vol1 için dolan salonumuzda birbirinden tatlı misafirlerim :)
Burası sağ taraf,



Burası da salonun sol tarafı,


Bütün salonun dolmasını beklemiyorduk açık söylemek gerekirse, hatta mekanın sahipleri daha küçük bir alan ayırmak istemişlerdi. Nerden bilsinler benim şüşütown'a bu kadar misafir gelecek :) Gördüler ama iyi oldu :P Şaka bir yana salonu dolu dolu gördükçe daha da heyecanlandım! :)



Başlangıç saatinden itibaren tüm misafirlerimi karşıladım, herkesle sarılıp öpüştük :)
Her masaya oturup sohbetlerine dahil olmaya çalıştım tabii elimden geldiğince. Saatler yetmedi çünkü, o kadar çoktuk ki! :) Aslında herkesin birbiriyle de tanışmasını istiyordum, ama kalabalık arasında herkes yakın çevresinde oturan misafirlerle tanışma fırsatı buldu sanırım. Olsun, ben herkesle tanıştım! :)

Herkesle sohbet ettikten sonra, geçtim ortaya konuşmaya başladım. Tamamen doğaçlama, ezberden konuşmaları zaten hiç sevmem, aynı duruma düşmek istemedim. Daha mı iyi oldu, daha mı kötü oldu bilmiyorum ama ben güle eğlene aklıma, kalbime her geleni söyledim. :)


Sonra ses gelmiyor dediler, mekan sahibi elime mikrofon tutuşturdu. Heyecandan sesim zaten tuhaf, bir de mikrofon eko yapmıyor mu! :) Epey güldük konuşurken ben :)







İçerde bunalınca mekanın bahçesine koşan kaçaklar! :p Ben de dahil oldum hemen oraya, yoksa bensiz fotoğraf mı çekiyorlar! :)




O kadar çok kişiyle tanıştım, o kadar çok 'iyiyim çok şükür' dedim ki :)
Elhamdülillah! İnşallah esprili ismiyle Geleneksel Şüşütown Buluşması vol1 den sonra 2, 3, ... devamı gelir. Hatta 2.nin planları buluşma sonrası eve döndüğüm gece yapıldı bile! :)





Gelenekselleşmiş başka bir şey de nurjan pozu! :)




Misafirlerimle masalarında :)



Tanıştırayım, kendisi Şüşütown mankeni :) Biz de sırayla yanına geçip poz verdik! 


Erken gelen misafirlerim nurjan ve kübrayı boş durmak olmaz diye biraz çalıştırdım, o sırada da bir sürü poz verdik tabii :)




Feyza ve Aybike ile :)



Merve :)


Kübra :)


Gizem! :)



Bu kızları öperim öperim!




Sonay bu fotoğrafları çekmiş, bana yolladı! Hoş olmuş değil mi  :)





Şüşütown mankeni ve hediyeler :)







Muhteşem balkon konuşmamdan sonra çekiliş yaptık. Her hediye paketinin içinde bir numara vardı. Önce 4 numara seçildi ve kazananlara birer Şüşütown Şal hediye ettim :)

Saklışehir.com dan Ömer Ekinci, kendisi bu işe ilk başladığımdan beri büyük destekçilerimden, buluşma için birkaç hediye gönderdi. Çekilişle Ömer abinin gönderdiği bir kitap, bir şiir cdsi ve muhteşem istanbullu çay setini misafirlerime hediye ettim :) 




Bu muhteşem günümde misafirim olan herkese, beni havalara uçurdukları için çok çok çooook teşekkür ederim! :)
Geleneksel Şüşütown Buluşması vol2 ye beklerim! :)











Fotoğrafların izinsiz kullanımı yasaktır. http://www.susutown.com/uyari/


15 yorum:

  1. Gerçekten çok güzel bir etkinlik olmuş..2. etkinliğe davetsiz misafir kabul ediliyor mu acaba :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler! Tabii ki buyrun, 1.ye de herkesler davetliydik, inşallah ikincide beklerim :)

      Sil
  2. Çok güzel bir etkinlik olmuş belli , Allah yolunuzu her daim açık etsin , bende bu işle dikişle meşkul olduğum için sizin adınıza aynı heyecanı yaşadım okurken.

    "Geleneksel Şüşütown Buluşması vol2 ye beklerim! :)" demişsiniz davet edilirsek neden olmasın , sizlerle tanışmayı çok isterim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. amin, çok teşekkür ederimmmm. şimdiden davet edeyim o zaman beklerim mutlaka :)

      Sil
  3. Anlattıklarının fazlası vardı eksiği yoktu iyi ki gelmisim ve iyi ki seni tanıma fırsatı bulmusum diyorum:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. iyi ki gelmişsin o zaman, çok teşekkür ederim, bi sonrakine de bekliyorum :)

      Sil
  4. hic benim foltografim yok ama tihh. daha da susutown bulusmasina gelmem!!!1!11!! :P -adi lazim degil bas harfi zeynep erdogmusss-

    YanıtlaSil
  5. başarılarınız devamını dılerım guzel ve hoş bı etkınlık gerçekleşmiş inşallah nasıpse diğer buluşmalar gelir ve tanışma fırsatımız olur sağlıcakla kalın:)

    YanıtlaSil
  6. Masallah size Hersey harika gozukuyor!

    YanıtlaSil
  7. sevgili şüheda twitterde paylştığın bir fotoda toz pembe ve nil yeşilli güllü tunik var çok hoşuma gitti nerden aldın birde kombin fotoları yaparsan çok sevinirim nerden ne aldığınıda bizede fikir vermiş olursun...

    YanıtlaSil
  8. Sevgili Şüheda Abla Afyonkarahisardan takipçinizim Abla diyorum çünkü daha 18 yaşındayım :)olsun !
    Neyse , tüm tasarımlarınızı severek takip ediyorum ve başarılarınızın devamını diliyorum ayrıca yapmış olduğunuz bu işin hakkını sonununa kadar verdiğinizi düşünüyorum

    "Geleneksel Şüşütown Buluşması vol2 ye beklerim! :)" demişsiniz ben de mor menekşe kardeşimiz gibi davet edilirsek neden olmasın diyorum :)

    YanıtlaSil
  9. ikincisine biz de geliyoruz güzel olur inşallah hadi bakalım :)

    YanıtlaSil