1 Şubat 2012 Çarşamba

Nasıl Kullanmalı?



Bu şal da etek de Şüşütown :)

Şalı nasıl kullanıyorsun diye soranlar için bir cevap olur bu fotoğraf diye umuyorum. Şalı bağlamayla ilgili detaylı bir şey yapacağım aslında, ama bu önden bir giriş olsun dedim.

Arkasından bağlayarak kullanmak en güvenlisi. Böylece açılma, kayma vb tedirginlikler ortadan kalkıyor ve gönül rahatlığıyla hayata karışabiliyorsunuz :)

Şüşütown Şal şu an kampanyada 40tl. Etek stoklarda kalmadı, benzer renklerle yenileri gelecek yakında inşallah.

Şüşütown Şal için TIKLAYINIZ.

Not: Fotoğrafın izinsiz kullanılması yasaktır.

6 yorum:

  1. bende böyle bağlamak ıstıyorum ama bı türlü beceremiyorum şal bağlamayla ilgili o detaylı şeyi sabırsızlıkla bekliyorum :)

    YanıtlaSil
  2. bede o sal baglamayla ilgili detayi sabirsizlikla bekliyorumm ,bence cok onemli , ve hayirlara vesile olur inss, cunku , kimileri , sirf baglayamiyorlar diye , tesetture girmeye useniyorlar ..anlatiniz lutfenn , detayli ve gzel sekilde cok iyii olur !bekliyoruuuz !!

    YanıtlaSil
  3. şal bağlarken çok dikkat etmek gerekir bence,çünkü bazı insanlar kaş yapayım derken göz çıkarıyor. yani demek istediğim sırf şıklık olsun diye şal yapmak çok abes,,boyun , boğaz hep gözüküyor yani bu da İslama uygun bi örtünme tarzı değil. İnsanlara vereceğiniz detaylar umarım İslam'a uygun olur. hayırlı akşamlar.

    YanıtlaSil
  4. Amerikaya posta gonderiyomusunuz? Gonderme olursa parayi nasil odeyecegim?

    YanıtlaSil
  5. gönderiyoruz tabii ki, susutownsal@gmail.com adresinden detaylı görüşebiliriz.
    teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  6. e hala koymadiniz sal nasil baglanir diye hazirlaycaginiz seyi ? ne zman koyucaksiniz ??

    YanıtlaSil