14 Nisan 2016 Perşembe

Şüşütown Kasaba Koleksiyonu İlkbahar/Yaz'16







Şehirde Kasaba Ruhu!

Şehir yaşamının yoğun koşturmasından beslenirken doğayı da yaşamlarının bir parçası olarak kabul edenler için tasarlayan Şüşütown, 2016 İlkbahar-Yaz Kasaba Koleksiyonu’nun ilham kaynağı 19. yüzyılda geçen ve Laura Ingalls Wilder adında bir yazarın hayatını konu alan televizyon dizisi Küçük Ev.
Şüşütown 2016 İlkbahar-Yaz Kasaba Koleksiyonu, dizi karakterlerinin kendine has romantik dokulu stillerinden ilhamla hazırlanırken, tasarımlarda kullanılan keten kumaşların doğallığı tüm koleksiyonda hissediliyor.




Koleksiyonun yalın fakat bir o kadar dinamik tarzı ise “kasaba ruhu” ile tamamen örtüşüyor; her ikisi de iddialı ama aynı zamanda dingin ve oturaklı stilleriyle ortaya çıkıyor. Mütevazi ve doğal yaşamın izlerini taşıyan Küçük Ev dizisinin kasaba ruhu ileŞüşütown birbirine çok yakıştılar. İkisi de zamansız ikisi de daimi.



Koleksiyonun Anahtar Parçaları

Şüşütown 2016 İlkbahar-Yaz Kasaba Koleksiyonu‘nda; bebe yaka romantik elbiseler kasaba ruhunun dingin ruhunu yansıtırken, maskülen boyfriend gömlek ve tunikler, sportif baskılı penyeler ise ilkbaharın yüksek enerjisini yansıtıyor.

Koleksiyonda öne çıkan asimetrik tunikleri, bol paça jean pantolonlarla kombinleyerek casual bir stil oluşturmak elinizde! Dört farklı renk alternatifiyle satışa sunulan plise eteklerle ise yine denim gömlekleri kombinleyebilir ve ilkbahar enerjisine duyduğunuz özlemi kısa yoldan giderebilirsiniz.

Koleksiyonda kullanılan doğal kumaşlar ve vücuda oturmayan bol kesim rahat elbiseler, keten etek ceket takımlar kombinlerin vazgeçilmez parçalarını oluşturuyor.

Yepyeni, Rahat, Şık ve Basic Parçalar

‘Az çoktur’ felsefesini benimseyen Şüşütown, bu düşünceden yola çıkarak 2016 İlkbahar-Yaz Kasaba Koleksiyonu‘nda rahat, şık, basic elbise ve tuniklere de yer veriyor.
İlkbahar-yaz 2016 sezonunda ürünleri arasına casual penye tunik ve elbiseleri ekleyen markanın rahatlığı ve dinamizmi hedefleyen yenilikçi, genç ürün yelpazesi sosyal yaşantınızda da size keyifle eşlik edecek.

Kaynak: Yeşil Topuklar

9 yorum:

  1. sustown'u bende çok beğeniyorum.

    Blog : Tesettür

    YanıtlaSil
  2. Searching for best sex kahani? This is the right place. Get the best sex stories here and enjoy all the fun. Don't look for other options this is the best place to read hot and sexy stories for all your
    need. Enjoy the latest sex stories here. indian sex stories

    YanıtlaSil
  3. Give your talent wings and apply for freelance model jobs, singing jobs for live concerts, anchors for events & shows.Apply for makeup artists jobs, freelance singing jobs and for other artists jobs. jobs for dancers

    YanıtlaSil
  4. Buy best and latest unique gift products for your parents special day. Gift them with the happiness and wonderful gift items in your budget. gifts for sister

    YanıtlaSil
  5. Avail the best good morning, good night, inspirational, motivational quotes, whatsapp and facebook status in hindi for free. hindi motivational quotes

    YanıtlaSil
  6. Buy the best convection microwave oven in india with 100 % good quality buy now! best convection microwave oven

    YanıtlaSil