26 Ocak 2012 Perşembe

Şüşütown Şallarda Kampanya

Yeni modeller gelmeden önce bir kampanya yapmaya karar verdim. Bu sefer bir fırsat sitesi aracılığı ile değil de kendi kampanyamı yapmış olacağım.

Finallerin ardından yeni yeni desenler ve süpriz ürünler için hazırlanıyorum. Hatta kalıp çalışmalarımdan bir kareyi twitledim, TIKLAYINIZ.

*Bu arada Etek modellerinde hala bir kampanya devam etmekte, hepsi 70 TL. Modelleri görmek için TIKLAYINIZ.

Gelelim asıl kampanyamıza;
*"Şüşütown Şalları" adlı albüm ilk modellerimdi, elimde içlerinden çok az kısmı kaldı. Stoklarımda olan ve "Şüşütown Şalları" albümünden seçeceğiniz şallar sadece 30 TL. Kargo her zaman olduğu gibi bana ait.
30 TL lik modellere bakmak için TIKLAYINIZ.

Not: Bu albümden beğendiğiniz modelin stoklarımda mevcut olup olmadığını öğrenip sipariş vermek için lütfen susutownsal@gmail.com adresine mail atınız.

*Diğer bir kampanya ise "Şüşütown Şalları-Yeni Modeller" albümü için geçerli. Bu albümden stoklarımda olan modeller ise sadece 40 TL. Kargo yine bana ait.
40 TL lik modellere bakmak için TIKLAYINIZ.

Not: Bu albümden beğendiğiniz modelin stoklarımda mevcut olup olmadığını öğrenip sipariş vermek için lütfen susutownsal@gmail.com adresine mail atınız.

Yakında www.susutown.com adresinden kredi kartınızla güvenli alışveriş yapabileceksiniz, hazırlıkları devam ediyor.

O zamana kadar ödemeyi hesap numarasına havale olarak alıyorum. Stok durumu, ayrıntılı bilgi ve sipariş için susutownsal@gmail.com adresine mail göndermenizi rica ediyorum.

Hızlı sipariş için: TIKLAYINIZ.

Teşekkürler! :)

15 Ocak 2012 Pazar

Şüşütown Radyo Vesaire'deydi! :)


Öğrencisi olduğum Bilgi üniversitesi medya ve iletişim sistemleri bölümünün radyosu http://radyovesaire.bilgimedya.org/ 'da @extraterrstrial 'ın konuğu olmuştum. Programın adı gibi 'Ortaya Karışık' her şeyden konuştuk, rahat ve bir o kadar da keyifli sohbetimiz oldu. Yayını link olarak temin edebilirsem kaçıranlar için paylaşacağım inşallah. :)

Yayına 'ne giyicem?' stresi olmadan gitmek çok eğlenceliymiş! :)




Bu arada çok sorulduğu ve hazır okulumun adı geçmişken; Bilgi'de uluslararası finans 3. sınıf öğrencisiyim, aynı zamanda siyaset bilimi ile yandal yapıyorum.


12 Ocak 2012 Perşembe

Şüşütown'da fırsatlar!


İlk kampanyamı Saklı Şehir'de yapmıştım, kampanya bitti ama yine de görmek isteyenler
bir tık!
Sahibi Ömer Ekinci baştan beri en büyük destekçilerimden, burdan tekrar teşekkür ediyorum :)

İlk kampanyanın ardından iki kampanya daha yaptım;
biri yine Saklışehir ile



diğeri ise Tikbu ile
(kampanya bitti.)





Geçmiş kampanyaları geçti, hani yenileri diyenlere mutlu bir haberim var!

Şu an Etek Modellerinin hepsi indirimde, hepsi 70 TL! Kaçırmayın :)

Sipariş ve ayrıntılı bilgi için susutownsal@gmail.com adresine mail atabilirsiniz.

11 Ocak 2012 Çarşamba

Şüşütown serüvenine devam!

Ürünlerde gelişmeleri bir posta sığdırdığıma göre, şüşütown serüvenimin en tatlı şeylerini de bir posta sıkıştırmaya çalışayım. Ama bunları bir ara tüm detaylarıyla özel özel yazacağım inşallah :)


Lafaramızda (bkz, tık!) ve Zaman Gazetesi (bkz, tık!) röportaj ve haberlerinden sonra TrtHaber Kuşak Farkı programına davet edildim. Heyecanımı tarif etmem mümkün değil, neyse ki son anda da olsa annemle yayına çıktık. Annem, Bahar Korçan Hanım rahatsız olduğunu bildirdikten sonra bana eşlik etti. Kader işte, çok isteyince oluyormuş.

İşte bunlar da izlememiş olanlar için canlı yayının linkleri;



Bir diğer heyecan da Ala Dergi'de haber olmaktı. Tabii canlı yayın kadar kalbi gümletmiyor ama oldukça tatlı ve keyifliydi. :) İşte bu da Ala'dan bir anı;



Şüşütown ürünlere neler eklendi?

Yeni yeni şeyler var şüşütown'da! Yeni şallar, eldivenler, abiye filan. Yeni diyorum ama, bunları satışa sunalı aslında epey oldu.
Bloga eklemenin aklıma gelişi geciktiği için yeni ürünlerin yeniliği kaçtı da diyebiliriz.

Hemen moralleri bozmayalım, finaller biter bitmez yepyeni 2012 model şüşütown ürünler geliyor inşallah!

Şimdilik bloga eklemeyi ihmal ettiklerimi toparlama postu yazmaya karar verdim, üşengeçliğimi öğrenciliğin yorgunluğuna verin, Şüşütown için hala heyecanlıyım :)





Sipariş ve ayrıntılı bilgi için susutownsal@gmail.com adresine mail atabilirsiniz.


Bu arada blogumu iş hayatı resmiyetinden uzak, şüşütown'a yakışır eğlenceli bir biçimde güncel olarak kullanma kararı aldım! Hayırlı uğurlu olsun efenim.